Rechtzaak in nood?
Ga onderhandelen

Tijdens de duur van een rechtszaak kan veel- mislopen of dreigen mis te lopen. De rechter doet z’n werk niet of plaatst de pleitdatum jaren verder. Er is een vonnis dat niemand tevreden stelt, of u niet tevreden stelt. Er is een deskundige die zijn werk niet doet. Er is een notaris die vraagt "eruit te komen". Er moet "iets" gebeuren. Maar wat ?

 

Masterclass

Negotiation Masterclass - Oktober 2016

De masterclass is beperkt tot 60 geselecteerde kandidaten en behandelt voornamelijk strategische en tactische moves , met een nadruk op de psychologische aspecten van negotiatie en persoonlijke training door de professoren.

De masterclass is een samenwerking tussen Harvard Law School, Harvard Business School en MIT Sloan School of Business. Kandidaten worden persoonlijk begeleid en getraind door de professoren. Niet toevallig is het motto :

Don’t just swim with the sharks. Make waves.

Het diploma draagt de handtekening van Jared Curhan (Sloan school of Business), Lawrence Susskind (MIT), Kimberlyn Leary (Harvard Medical School, momenteel gedetacheerd naar het Witte Huis) en Guhan Subramanian (Harvard Business School & Harvard Law Schooll).

Bekijk certificaat